menu Heating. Cooling. Caring.

Nieuws

Grote opkomst voor Product Launch

  Lees meer

De Thercon Product Launch (24 april) was dit jaar een groot succes. Ruim 150 bezoekers waren getuige van een gevarieerd programma rond de talrijke noviteiten en ontwikkelingen van Fujitsu, Thercon en partner Atlantic.

lees verder

Brede coalitie dringt aan op verbod cv-ketel vanaf 2021

  Lees meer

De brede coalitie dringt aan op het verbod van de standaard cv-ketel vanaf 2021, want Nederland moet van het gas af. Het uitsterven van de cv-ketel is op de agenda gezet: op donderdag 31 december 2020 wordt de allerlaatste in Nederland geplaatst; per 2021 wordt de standaard cv-ketel verboden.

lees verder

Product Launch op dinsdag 24 april 2018

  Lees meer

Graag nodigen wij u uit voor de Fujitsu Product Launch op dinsdag 24 april 2018 te Veenendaal. Geheel in stijl serveren wij onze acties en noviteiten. Ook praten wij u bij over de aangescherpte wet- en regelgeving en krijgt u een presentatie van onze nieuwste producten. Schrijf u vandaag nog in!

lees verder

Building Holland van 17 tot 19 april

  Lees meer

Building Holland is van 17 t/m 19 april 2018 uw gezonde voedingsbodem voor kennis, inspiratie, netwerken en goede zaken doen!

lees verder

Download nu onze V-cards en kom rechtstreeks in contact met de juiste afdeling

  Lees meer

Download nu onze V-cards en kom rechtstreeks in contact met de juiste afdeling

Wilt u altijd meteen in contact komen met de juiste afdeling?

lees verder

Groupe Atlantic koopt 24% van de aandelen van Orcon en Thercon

  Lees meer

Op 27 oktober heeft de Franse industriële groep Atlantic 24% van de aandelen overgenomen van Orcon & Thercon in Veenendaal (Nederland) en Thercon in Aartselaar (België).

lees verder

BIM modellen op MEPcontent

  Lees meer

De Waterstage binnendelen en boilers zijn vanaf vandaag te gebruiken als BIM modellen in MEPcontent...

lees verder

Wij zoeken een Projectleider duurzame systemen woningbouw!

  Lees meer

Ben jij iemand die zich ingraaft in een project, die alles overziet, coördineert en in de juiste banen leidt? Dan zijn wij op zoek naar jou in de rol van: Projectleider duurzame systemen woningbouw m/v Je bent in deze vacature hét aanspreekpu

lees verder

100% electric wonen? Het kan!

  Lees meer

100% electric wonen? Het kan! We koken elektrisch. We rijden elektrisch. Elektrisch is de norm. Waarom dan nog twijfelen over het elektrisch koelen, verwarmen en ventileren van uw woning? Aardgas als bron van energie gaat verdwijnen. Dat zal niet m

lees verder

Wij zoeken een Technisch Commercieel Medewerker !

  Lees meer

Ben jij klant- en oplossingsgericht én heb je een passie voor warmtepompen en airconditioning systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou, in de rol van:

Technisch Commercieel Medewerker

lees verder