menu Heating. Cooling. Caring.

Atlantic | Fujitsu op de VSK 2020

Nog maar eventjes en dan barst de VSK 2020 weer los in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Van 4 t/m 7 februari kunt u zich weer omgeven met de nieuwste ontwikkelingen uit installatiesector, in de breedste zin van het woord.

Ook wij zijn hierbij uiteraard aanwezig om u de noviteiten uit het productgamma van Fujitsu en Atlantic te presenteren! 

 

Tal van noviteiten

Tijdens de beurs willen we u onze nieuwste innovaties laten zien, en vertellen we graag meer over enkele bijzondere ontwikkelingen op het gebied van onze Atlantic | Fujitsu warmtepompen. Denk aan de toevoeging van de nieuwe Alfea DUO modellen, onze exclusief beschikbare Loria warmtepomp, en de Aurea hybride add-on.

Daarnaast zullen we ook dieper in gaan op de ontwikkelingen rondom R32 in bijvoorbeeld onze mutlisplit systemen, is onze gloednieuwe VRF reeks voor de utiliteit te bewonderen, en presenteren we o.a. de Osmuz en Shogun voor slimme zonering!

 

All-electric wonen met Orcon en Atlantic | Fujitsu

Tenslotte laten we u ook zien hoe u wij u kunnen helpen bij de overstap naar een all-electric nieuwbouwwoning, binnen ons “Green Igloo” concept. Dit is een totaaloplossing voor het verwarmen, koelen, ventileren en sanitair warm water van uw woning.
Hierbij werken wij met een totaalaanpak van advies en calculatie, het opleiden van uw installateur tot het afgeven van klimaatgaranties. En maken wij gebruik van bijvoorbeeld balansventilatiesystemen van Orcon in combinatie met warmtepompen van Atlantic | Fujitsu.

Zo kunnen wij u een energiezuinige all-electric woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat garanderen. Want samen zijn we nog slimmer!

 

Claim uw gratis ticket

Kortom, er is meer dan voldoende om te ontdekken op onze stand. Dus wilt u meer weten over onze producten en onze toepassingen voor all-eletric wonen? Bezoek ons dan op de VSK 2020, Hal 7 D.074!

Via deze link kunt u zich registreren en een gratis toegangsbewijs claimen. Tot dan!