menu Heating. Cooling. Caring.

Building Holland van 17 tot 19 april

Building Holland van 17 tot 19 april

Frisse lucht, een persoonlijk instelbaar klimaat en het toepassen van niet giftige materialen dragen bij aan een gezonde omgeving. Het is daarom niet vreemd dat Building Holland het thema Gezonde Gebouwen hoog op de agenda heeft staan.

Building Holland is van 17 t/m 19 april 2018 uw gezonde voedingsbodem voor kennis, inspiratie, netwerken en goede zaken doen!

Bent u op zoek naar innovatieve oplossingen voor actuele vraagstukken op het gebied van circulariteit, duurzaamheid of digitalisering? Wilt u meer weten over het materialenpaspoort of de ontwikkelingen rondom gezonde gebouwen?

Dan mag u een bezoek aan Building Holland dit jaar zeker niet missen! Ruim 150 prominente sprekers praten u gedurende 3 dagen bij over de laatste trends en ontwikkelingen in bouw en vastgoed. Zo'n 200 koplopers uit de branche presenteren hun innovaties en vertellen u graag meer over hun business cases en projecten.

Wij zijn partner van BuildingHolland, hét innovatie event in bouw en vastgoed. Regel nu alvast uw ticket en bezoek onze stand op nr. 11.044. De toegang is gratis.