menu Heating. Cooling. Caring.

Claim een gratis Bouwbeurs 2019 ticket + een verrassing!

Nog maar eventjes en dan is 2018 alweer ten einde. De voorbereidingen om het jaar af te sluiten zijn al in volle gang, maar bovenal onze plannen voor 2019! Een van de eerste grote mijlpalen van het aankomende jaar is de Bouwbeurs 2019, gehouden van 4 t/m 8 februari in de Jaarbeurshallen te Utrecht.

Natuurlijk ontbreekt ook Fujitsu hier niet en staan we samen met ons zusterbedrijf als Thercon en Orcon op de beurs. U kunt ons hier vinden in Hal 7 stand E018.

Tijdens de beurs willen we u onze laatste productinnovaties laten zien, en zullen we meer vertellen over enkele mooie ontwikkelingen op het gebied van onze Fujitsu warmtepompen! Daarnaast zullen we ook dieper in gaan op de ontwikkelingen rondom R32 in bijvoorbeeld onze aircoheaters.

We willen u dan ook graag uitnodigen een bezoek te brengen aan onze stand. Via deze link kunt u zich gratis registeren. Als extraatje mogen de eerste 100 relaties die zich registeren via bovenstaande link een leuke (en smakelijke!) verrassing komen ophalen op onze stand.

 

Green Igloo

Daarnaast laten we u ook zien hoe u wij u kunnen helpen bij de overstap naar een all-electric nieuwbouwwoning, binnen ons “Green Igloo” concept. Dit is een totaaloplossing voor het verwarmen, koelen, ventileren en sanitair warm water van uw woning. Hierbij werken wij met een totaalaanpak van advies en calculatie, het opleiden van uw installateur tot het afgeven van klimaatgaranties.

Zo kunnen wij u een energiezuinige all-electric woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat garanderen. Meer weten over onze producten en ons duurzame concept? Bezoek ons dan op de Bouwbeurs 2019.

Hopelijk tot dan!