menu Heating. Cooling. Caring.

Energiezuinig verwarmen in de winter? AircoHeaters zijn de oplossing!

 

 

 

Met het ruime assortiment AircoHeaters van Fujitsu zit u er warmpjes bij deze winter. Wist u dat onze AircoHeaters naast koelen ook uitermate geschikt zijn om te verwarmen? De compacte units zijn ideaal voor het verwarmen van kleine ruimtes.

AircoHeaters zijn de perfecte oplossing omdat ze verwarmen en koelen, heel wat comfort bieden en bovendien zeer energiezuinig zijn. Ideaal voor kleine ruimtes maar ook interessant voor woningrenovaties en -uitbreidingen omdat de installatie veel minder kap- en slijpwerk vergt in vergelijking met klassieke radiatoren of vloerverwarming.

Daarnaast heeft u geen last van vervelende zoemgeluiden want Fujitsu AircoHeaters blinken uit in stilte. Alle types zijn bovendien uitgerust met een ‘quiet’ modus. Fujitsu heeft een vijftal AircoHeaters uitvoeringen:

Hoog aan de wand

Fujitsu ‘hoog aan de wand’ AircoHeaters koelen of verwarmen op uiterst energiezuinige wijze iedere ruimte en houden de binnenlucht gezond. Er zijn 5 modellen beschikbaar in verschillende vermogens.

ACTIE: Nu bij bestelling van 6 stuks serie KP €30,- korting per unit
Download hier de actieflyer

Vloer en plafond modellen

Fujitsu vloer en plafond AircoHeaters koelen en verwarmen op uiterst energiezuinige wijze en bieden een aangenaam comfort. Vloer units zijn ideaal indien verwarmen de overhand heeft op koelen omdat montage net boven de vloer zorgt voor een optimale verspreiding van de warme lucht.

 

Cassette modellen

Cassette AircoHeaters zijn uitermate geschikt voor grotere ruimtes zoals winkels en kantoren met een verlaagd plafond. De doorgedreven inverter- en luchtverspreidingstechnologie van Fujitsu zorgt ervoor dat de warme of koele lucht verspreid wordt tot in het verste hoekje. En dat alles met een laag energieverbruik. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en verschillende vermogens.

Inbouwmodellen

Inbouw AircoHeaters combineren minimalisme, comfort en energiezuinigheid. Via compacte roosters wordt de warme of koele lucht vrijwel geruisloos verspreid. De units kunnen geplaatst worden in een verlaagd plafond, in een valse wand of gipsplaten omkasting (onder het plafond).