menu Heating. Cooling. Caring.

Freeverter: onmisbare schakel tussen warmtepompen en luchtbehandelingssystemen

De Freeverter DX-regelmodule is de onmisbare schakel tussen Fujitsu warmtepompen in combinatie met luchtbehandelingskasten of luchtgordijnen. Ook kan de Freeverter gebruikt worden voor het verwarmen of koelen van processen en is een goede combinatie met de WTU systemen van Orcon.

De Freeverter is een regelmodule speciaal ontwikkeld voor Fujitsu warmtepompen, om in DX-toepassing te koelen of te verwarmen. Met behulp van een droog contact kan de Freeverter de buitenunit in koeling- of verwarmingmodus laten werken. Voor nauwkeurige toepassingen kan de Freeverter werken met 0 tot 10V signalen en schakelt de regelaar in 30 stappen van 0 tot 100%, zowel voor koelen als verwarmen. Uniek aan de Freeverter is het installatie gemak en een overzichtelijk display wat bedrijfsstatus en storingen duidelijk weergeeft.

Fujitsu warmtepompen staan voor hoge kwaliteit en laten u niet in de steek, ook bij extreme weerscondities. Dankzij de Freeverter kunt u dit warmtepompvermogen optimaal toepassen in allerhande applicaties:

  • Luchtbehandelingskasten
  • (Warme) luchtgordijnen
  • Verwarmen of koelen van processen

Lees meer over de Freeverter DX-regelmodule