menu Heating. Cooling. Caring.

Fujitsu op het Duurzaam Ondernemen Event 2018

Het jaarlijkse Duurzaam Ondernemen Event (DOE 2018) komt er weer aan en zal op 22 november plaatsvinden in de Basiliek te Veenendaal! Bedrijven en organisaties in de regio FoodValley die circulaire producten of diensten leveren, mogen hier als exposant niet ontbreken. En uiteraard is ook Fujitsu hier aanwezig.

Wij zullen hier met name laten zien hoe onze Fujitsu warmtepompen en boilers kunnen worden ingezet voor een duurzame, future-proof woning vanuit ons Green Igloo concept.

Vanuit Green Igloo kunnen wij u helpen bij de stap naar een all-electric woning. Wij hebben een totaaloplossing voor het verwarmen, koelen, ventileren en sanitair warm water van uw woning. Wij helpen u graag van A tot Z. Hierbij werken wij met een totaalaanpak van advies en calculatie, het opleiden van uw installateur tot het afgeven van klimaatgaranties. Hiermee kunnen wij u een energiezuinige all-electric woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat garanderen. Bent u benieuwd hoe het huis van de toekomst er uitziet? Vraag dan snel een gratis toegangskaart aan.

Natuurlijk zijn er nog veel meer exposanten aanwezig in de Basiliek in Veenendaal en biedt DOE 2018 een interessant programma. Naast gastspreker Thomas Rau komen ook een aantal regionale ondernemers aan het woord met inspirerende voorbeelden. Kortom, DOE 2018 is een evenement dat geen ondernemer in de FoodValley wil missen. Komt u ook?

Meer info en aanmelden als bezoeker: https://boveenendaal.nl/doe/bezoekers/