menu Heating. Cooling. Caring.

Najaarsactie: Extra scherpe prijzen op de KP serie!

Maak nu gebruik van onze speciale najaarsactie met extra scherpe prijzen op de KP-serie Fujitsu R32 Aircoheaters (met buitendeel). Met nóg eens extra korting bij een afname van minimaal 4 stuks. 

De actie is geldig voor de volgende modellen:

ASYG09KPCA (+ buitendeel AOYG09KPCA)
ASYG12KPCA (+ buitendeel AOYG12KPCA)

De KP serie is aan A-klasse product, van Japanse topkwaliteit. De aircoheater, met compact en strak design, biedt een hoog comfort met sterke energieprestaties. Middels (de optionele) WiFi interface kunt u het toestel makkelijk op afstand bedienen.

De actie is geldig t/m 18 december 2020 en zo lang de voorraad strekt dus wees er snel bij! Neem contact voor ons op voor de exclusieve nettoprijzen.

 

Gratis Fujitsu | Atlantic jas

U profiteert echter niet alleen van extra scherpe prijzen, maar bij afname van minimaal 4 actie sets (mixen van actiemodellen is toegestaan) krijgt u niet alleen meer korting, maar ook een exclusieve Atlantic | Fujitsu softshell jas! 

Maar OP = OP dus wacht niet lang!

Indien u bij bestelling van 4 actiemodellen de gratis jas wenst te ontvangen dient u bij bestelling door te geven welke maat uw voorkeur heeft. U kunt kiezen tussen M/L/XL/XXL.

 

ACTIEVOORWAARDEN
Netto prijzen excl. btw. Acties zijn geldig van 1 oktober t/m 18 december 2020. Geldig zolang de voorraad strekt. Franco levering op één adres in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Bestellingen kunnen niet op afroep geplaatst, geannuleerd of geretourneerd worden. Zet- en drukfouten voorbehouden.