menu Heating. Cooling. Caring.

Prijslijst 2020

Graag presenteren wij u onze nieuwe prijslijst, per direct geldig voor al onze relaties. Zoals u van ons als producent en leverancier mag verwachten hebben wij er alles aan gedaan om wederom te zorgen voor een stabiele prijsontwikkeling.

Deze prijslijst is op aanvraag beschikbaar. U kunt hem aanvragen door te e-mailen naar verkoop@thercon.nl. Indien u tevens geïnteresseerd bent in een gedrukte prijslijst dan kunt u dit ook per e-mail aangeven. Rond eind mei wordt deze opgestuurd.

Tal van noviteiten
De prijslijst bevat bovenal veel nieuwe producten en innovaties waarmee wij u graag kennis laten maken. Zo vindt u in deze prijslijst niet alleen de aantrekkelijke Loria lucht/water warmtepomp, maar ook tal van andere noviteiten zoals:

• De nieuwe range R32 Alfea Extensa AI Warmtepompen
• De nieuwe range warmtepomp boilers Explorer (200L en 270L) en Calypso VM (100L en 150L)
• Shogun zoneregeling, geschikt voor een optimale luchtverdeling
• Nieuwe R32 ECO range buiten units met een zeer laag geluidsniveau

Meer uitgebreide informatie over deze producten kunt u vinden in de nieuwste catalogi en documentatie. Digitaal zijn deze gereed en o.a. te vinden op onze website; www.fujitsuclimate.nl. 

Wilt u liever fysiek de documentatie ontvangen? Dan maken onze accountmanagers graag een afspraak om dit bij u langs te brengen en toe te lichten, uiteraard met de 1,5 meter afstand, en overige maatregelen in acht nemend.

VRF assortiment vernieuwd
Tot slot, hebben wij het VRF assortiment voor u vernieuwd en geoptimaliseerd. Dit betekent onder andere een geheel nieuwe generatie buitendelen, en meer toepassingsmogelijkheden dan ooit te voren. Simpelweg teveel, en te mooi, om in één mail aan u te introduceren. Graag lichten we dit, in een persoonlijk onderhoud nader toe.

Contact
We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u naar aanleiding van deze mail nog vragen dan vernemen wij dit uiteraard graag.

U kunt te allen tijde contact opnemen via telefoonnummer 0318 544 670, te e-mailen naar verkoop@thercon.nl, of natuurlijk door contact op te nemen met uw accountmanager.