menu Heating. Cooling. Caring.

Prijsverhogingen

Geachte relatie,

Graag informeren we u dat per 1 oktober de prijzen met +5% worden verhoogd. Wij hebben te maken met een ongekende dynamiek in de grondstoffenmarkt en worden dagelijks geconfronteerd met prijsverhogingen van leveranciers. Helaas waren we daarom genoodzaakt de onderstaande wijzigingen door te voeren.

De prijzen van Fujitsu Atlantic Aircoheaters en VRF systemen, accessoires en onderdelen worden per 1 oktober 2021 met 5% verhoogd op het gehele assortiment. Dat geldt ook voor Atlantic Warmtepompen en Warmtepompboilers, accessoires en onderdelen. Een uitzondering hierop is de Atlantic Aurea Hybrid Add on. Dit product heeft geen prijsverhoging. 

Voor reeds geplaatste orders en voor nieuwe orders hanteren we de volgende regels:

  • Orders die al geplaatst zijn voor 1 oktober 2021 worden geleverd tegen de oude prijzen, mits de levering plaats vindt in 2021.

  • Nieuwe orders die geplaatst worden vóór 1 oktober 2021 met leverdatum voor 1 oktober 2021 worden tegen de huidige prijzen geleverd.

  • Nieuwe orders die geplaatst worden vóór 1 oktober 2021 met leverdatum na 1 oktober 2021 worden tegen de nieuwe prijzen geleverd.

Assortiment wijziging per 1 augustus 2021
Vanaf 1 augustus 2021 stopt Groupe Atlantic Nederland met de verkoop en levering van Fujitsu airconditioningsystemen met het koudemiddel R410a waarvoor wij inmiddels geruime tijd een vergelijkbaar en milieuvriendelijker R32 alternatief bieden.

Uitzondering hierop zijn vooralsnog:

  • de ‘6 Rooms Multi’ (AOYG45LBLA6) inclusief een bijbehorend beperkt assortiment binnendelen

  • de grotere vermogens LRLA buitendelen (type 60, 72 en 90) inclusief een bijbehorend beperkt assortiment binnendelen

  • het complete VRF-programma

Voor vragen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via
+31 (0)318 54 47 00of via info.nl@groupe-atlantic.com

Met vriendelijke groet,


Roel Kuijpers
Commercieel Directeur Groupe Atlantic Nederland