menu Heating. Cooling. Caring.

Fujitsu

De FG Groep

FUJITSU is een merk van de Japanse groep Fujitsu General Ltd., met hoofdvestiging in Kawasaki. De FG groep profileert zich al meer dan 50 jaar als ontwikkelaar en kwaliteitsfabrikant van airconditioning en warmtepompen. Met activiteiten in meer dan 120 landen en één duidelijke missie: een maximaal binnenklimaat comfort bieden met een minimale ecologische voetafdruk.

Het FUJITSU aanbod

FUJITSU staat voor “Heating, Cooling, Caring”. Ofwel hightech klimaatoplossingen die een maximaal comfort opleveren met een minimum verbruik aan primaire energie.
Met het programma Airstage® lucht /lucht warmtepompen en een scala aan AircoHeaters® wordt duurzame energie omgezet in warme of koele lucht die gelijkmatig verspreid wordt in een kantoor, winkel, restaurant, hotel, villa, of andere ruimte. Airstage in combinatie met Comodair® (luchtverdeelsysteem met ISO comfort garantie) en ventilatie units met WTW is helemaal ideaal. Deze integrale energiezuinige binnenklimaatoplossing biedt een lage EPG, een hoge BREEAM score, een lage energierekening en een maximaal comfort voor de eindgebruiker!

Waterstage warmtepomp systemen
Met een FUJITSU Waterstage lucht/water warmtepomp baadt u in comfort. De buitenunit pompt met een hoog rendement natuurlijke warmte in het water voor afgifte aan radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Door toepassing van een Waterstage boiler kunt u bovendien het gehele jaar door genieten van warm tapwater. Fujitsu lucht/water warmtepompen behoren tot de energiezuinigste in de markt en zijn kampioen op het vlak van COP-rendement bij vriestemperaturen.
Naar de warmtepomp systemen

Single Split systemen
FUJITSU AircoHeaters bieden een hoog comfort in combinatie met een hoog rendement in zomer èn winter. Bij -10°C zijn ze onverslaanbaar qua geleverd warmtevermogen. U heeft de keuze uit meer dan 50 types en modellen.
Naar de Single Split systemen

Multi Split systemen
Multi Split systemen werken voor 90% in deelbelasting. AircoHeaters onderscheiden zich door een zeer laag elektriciteitsverbruik bij deelbelasting. Van één tot acht ruimtes, gezinswoning of kantoor. Bij FUJITSU vindt u altijd een gepaste oplossing voor uw project.
Naar de Multi Split systemen

Airstage VRF systemen
Het full range Airstage VRF programma biedt een oplossing op maat voor grote kantoren, winkels en utiliteit. Van de Mini VRF tot de VRF Heat Recovery. Van 8pk tot 48pk. Steeds met de 3 Fujitsu garanties: installatie- en gebruiksgemak, klimaatcomfort en energie-efficiëntie.
Naar de Airstage VRF systemen

Luchtbehandeling
Als aanvulling op de FUJITSU warmtepompsystemen, bieden wij een aantal hoog-kwalitatieve oplossingen voor luchtbehandeling. Van de revolutionaire Comodair luchtverdeelroosters tot de geperfectioneerde Freeverter DX-regeling.
Naar de luchtbehandling systemen