menu Heating. Cooling. Caring.
Producten

Hedendaagse kantoorpanden, banken en bedrijfsgebouwen hebben geen gasaansluiting en zijn voorzien van een EPG 0.57. Met behulp van PV-panelen kunnen ze energieneutraal gemaakt worden. De elektriciteit uit zonne-energie wordt optimaal benut door de uiterst energiezuinige en perfect gedimensioneerde Atlantic-Fujitsu warmtepompen.
Wij bieden u een totaalsysteem voor een perfecte en gezonde werkomgeving, op maat van uw specifieke behoeften en de omvang van uw project. Energiebesparing, energiebeheer en comfort staan daarin steeds centraal.

Energiezuinig verwarmen en koelen

Volgens de Europese richtlijn EPBD moeten nieuwe gebouwen vanaf 31 december 2020 ‘bijna’ energieneutraal zijn. Overheidsgebouwen moeten dat vanwege hun voorbeeldfunctie al vanaf 31 december 2018 zijn. Fujitsu biedt u een range van energie-efficiënte oplossingen voor bedrijfs- en kantoorgebouwen.

Klimaatcomfort

Een aangenaam binnenklimaat verhoogt verhoogt de productieviteit en motivatie van uw medewerkers en verlaagt het ziekteverzuim. Onze oplossingen voor kantoorpanden zijn ontwikkeld met het oog op een optimaal comfort. Ze bieden een hoge thermische behaaglijkheid op de werkvloer en een bijzonder gebruiksvriendelijke bediening.

Koeling van technische lokalen

Computerruimtes moeten constant gekoeld worden om de bedrijfskritische apparatuur tegen oververhitting te beschermen en de luchtvochtigheid moet goed geregeld zijn. Klassieke airconditioningsystemen zijn niet erg energie-efficiënt en zeker niet milieuvriendelijk. Met de Ecoverter kunt u tot 70% energiezuiniger koelen en de CO2-uitstoot met 1 ton per jaar verlagen.

Ventilatie met warmteterugwinning

Een goede kierdichte isolatie is noodzakelijk voor een hoge energie-efficiëntie. Maar in een hermetisch gesloten ruimte waarin verbleven en gewerkt wordt kunnen zich makkelijk bacteriën en schimmels ontwikkelen. Te droge lucht en een tekort aan zuurstof leidt tot gezondheidsklachten. In samenwerking met Orcon bieden wij slimme oplossingen.