menu Heating. Cooling. Caring.
Producten

Winkelpanden koelen en verwarmen vraagt om specialistische know-how. Atlantic-Fujitsu levert oplossingen op maat, rekening houdend met de specifieke eisen die uw retailproject stelt op het vlak van binnenklimaat. En uw portemonnee, want onze warmtepompen en zonneboilers springen bijzonder zuinig om met energie.

Klimaatcomfort

Een aangenaam binnenklimaat verhoogt de productieviteit en motivatie van uw winkelpersoneel en verlaagt het ziekteverzuim. Onze oplossingen voor winkelpanden zijn ontwikkeld met het oog op een optimaal comfort. Ze bieden een hoge thermische behaaglijkheid op de werkvloer en een bijzonder gebruiksvriendelijke bediening.

De EPC-norm voor utiliteitsbouw

Uw EPC-winst met een Fujitsu warmtepomp
Hedendaagse retailpanden zijn energiezuinig of energieneutraal. In 2013 werd de EPC-norm (Energie Prestatie Coëfficiënt) voor nieuwe winkelpanden verlaagd naar 0.6 en onlangs werd deze nog verscherpt tot 0.4. Door te kiezen voor een Fujitsu lucht/water warmtepomp type Waterstage kunt u de EPC van uw retailpand aanzienlijk verlagen, meer dan met een HR gasketel. Een EPCvan 0.4 is perfect haalbaar indien de winkelpand goed geïsoleerd is. Mede dankzij een Waterstage warmtepomp kan u de energierekening van uw retailgebouw met 30% tot 40% verlagen. Bovendien stoot u 60% tot 70% minder CO2 uit dan verwarming op gas en draagt u zo uw steentje bij aan een gezonder milieu.

Energiebeheer

Daarom biedt Fujitsu u Enmosy, een professioneel energiemonitoringsysteem dat de efficiëntie van hernieuwbare energie-installaties zoals warmtepompen, zonneboilers, ventilatie en pv-panelen op de voet volgt. Met een gebruiksvriendelijke app kunt u de energiebalans van uw winkelpand in detail volgen. Een ideale tool voor de monitoring van laag-energie retailpand.