menu Heating. Cooling. Caring.
Producten

Hedendaagse huizen zijn energiezuinig of energieneutraal, zonder in te leveren aan comfort. De EPG-norm voor nieuwe huizen wordt constant verscherp. Omdat onze producten gebruik maken van natuurlijke energiebronnen zoals lucht en zon bent u verzekerd van een energiezuinige en duurzame oplossing. Dankzij onze warmtepompen en zonthermische systemen kunt u de EPG van uw woning aanzienlijk verlagen, en daalt uw energierekening met 30% tot 40%. Bovendien stoot u tot 70% minder CO2 uit. Atlantic-Fujitsu biedt u een passende oplossing voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater.

Energiezuinig verwarmen en koelen

Onze oplossingen zijn energiezuinig, hebben een ongekend hoog rendement en zijn bovendien milieuvriendelijk. De Fujitsu warmtepompen en zonneboilers zijn dan ook bij uitstek geschikt voor duurzame en energieneutrale oplossingen en passen perfect in de all-electric toekomstvisie op de woningbouw.

Investeren in duurzaam rendeert

Nieuwe huizen anno 2020 zullen energieneutraal zijn, mede dankzij duurzame binnenklimaatsystemen zoals Fujitsu warmtepompen en zonneboilers. Hierdoor verlaagt u uw primair energieverbruik aanzienlijk en snoeit u in uw energiefactuur.

Klimaatcomfort

De Fujitsu warmtepompoplossingen zijn gesteund op 2 pijlers: energie besparen en een hoog comfort bieden. Dat comfort komt ondermeer tot uiting in een gebruiksvriendelijke klimaatregeling met tal van handige bedieningsmogelijkheden, en een aangename, constante temperatuur in huis. Dat u met onze AircoHeaters in de zomer ook kan koelen is uiteraard een belangrijk comfortvoordeel.

De EPC-norm voor nieuwe huizen

In 2013 werd de EPC-norm voor nieuwe huizen verlaagd naar 0.6 en onlangs werd deze nog verscherpt tot 0.4. Door te kiezen voor een Fujitsu lucht/water warmtepomp kunt u de EPC van uw woning aanzienlijk verlagen, meer dan met een HR gasketel. Een EPG van 0.4 is perfect haalbaar indien de woning goed geïsoleerd is. Mede dankzij een Waterstage warmtepomp kan u de energierekening van uw woning met 30% tot 40% verlagen.

Ventilatie met warmteterugwinning

Koken en douchen veroorzaakt in huis damp en vocht. In zo’n klimaat kunnen bacteriën, virussen en schimmels zich makkelijk ontwikkelen. Met alle gevolgen van dien voor uw gezondheid. Maar ook te droge lucht is niet goed, want daar kunt u slijmvliesklachten van krijgen. En een tekort aan zuurstof kan leiden tot oogirritatie, hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs astma. De oplossing zit ‘m in goede ventilatie.

Energiemonitoring

Data vergaren is energie besparen. Daarom biedt Fujitsu u Enmosy, een professioneel energiemonitoringsysteem dat de efficiëntie van hernieuwbare energie-installaties zoals warmtepompen, zonneboilers, ventilatie en pv-panelen op de voet volgt.