menu Heating. Cooling. Caring.
Producten

Bestaande woningen worden alsmaar meer gerenoveerd, niet enkel vanuit esthetisch oogpunt, maar vooral om de energierekening te verlagen en het binnenklimaatcomfort te verhogen. Atlantic-Fujitsu biedt hiervoor de geknipte oplossingen, met een uitgebreid programma warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers.

Energiezuinig verwarmen en koelen

Onze oplossingen zijn energiezuinig, hebben een ongekend hoog rendement en zijn bovendien milieuvriendelijk. De Fujitsu warmtepompen en zonneboilers zijn niet enkel ideaal voor nieuwbouwhuizen. Speciaal voor de woningrenovatie heeft Fujitsu de Waterstage Hoog-Temperatuur warmtepomp ontwikkeld.

Investeren in duurzaam rendeert

Er wordt in Nederland alsmaar meer gerenoveerd. Bovendien is sinds 1 janurari 2015 is een 'definitief' energielabel verplicht bij de verkoop en verhuur van woningen. Mede dankzij duurzame binnenklimaatsystemen zoals Fujitsu warmtepompen en zonneboilers worden bestaande woningen energiezuiniger en milieuvriendelijker gemaakt. Zelfs door enkel uw oude gasketel te vervangen door een Fujitsu warmtepomp, kunt u tot 30% besparen op uw energiefactuur.

Klimaatcomfort

De Fujitsu warmtepompoplossingen zijn gesteund op 2 pijlers: energie besparen en een hoog comfort bieden. Dat comfort komt ondermeer tot uiting in een gebruiksvriendelijke klimaatregeling met tal van handige bedieningsmogelijkheden, en een aangename, constante temperatuur in huis. Dat u met onze AircoHeaters in de zomer ook kan koelen is uiteraard een belangrijk comfortvoordeel.

Ventilatie met warmteterugwinning

Koken en douchen veroorzaakt in huis damp en vocht. In zo’n klimaat kunnen bacteriën, virussen en schimmels zich makkelijk ontwikkelen. Met alle gevolgen van dien voor uw gezondheid. Maar ook te droge lucht is niet goed, want daar kunt u slijmvliesklachten van krijgen. En een tekort aan zuurstof kan leiden tot oogirritatie, hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs astma. De oplossing zit ‘m in goede ventilatie.