menu Heating. Cooling. Caring.

Klimaatcomfort

De Fujitsu warmtepompoplossingen zijn gesteund op 2 pijlers: energie besparen en een hoog comfort bieden. Dat comfort komt ondermeer tot uiting in een gebruiksvriendelijke klimaatregeling met tal van handige bedieningsmogelijkheden en een aangename, constante temperatuur in huis. Dat u met onze AircoHeaters in de zomer ook kan koelen is uiteraard een belangrijk comfortvoordeel.

We zetten de Fujitsu comforttroeven even voor u op een rij:

Altijd aangenaam in huis

Onze lucht/water warmtepompen leveren in combinatie met vloerverwarming, radiatoren of dynamische convectoren een aangename warmte met een laag energieverbruik. Zelfs bij -20°C levert een Waterstage warmtepomp voldoende warm water voor de nodige warmte in huis. Onze warmtepompen beschikken ook standaard over een weersafhankelijke regeling die de watertemperatuur automatisch aanpast aan de buitentemperatuur. Hierdoor daalt het verbruik en stijgt uw comfort.

Slimme temperatuurregeling

Een Waterstage warmtepomp volgt zijn vooringesteld programma en zal automatisch op het juiste tijdstip de nodige watertemperatuur leveren. Uw kamerklokthermostaat neemt het vanaf daar gewoon over. Ervaar de buitengewone combinatie van zuinigheid, ecologie en perfecte controle over uw warmte. Onze warmtepompen zijn bovendien uitgerust met een gebruiksvriendelijke Siemens regelaar speciaal ontworpen voor warmtepompsystemen. De wensen van een moderne woning staan hierbij centraal.

Snel op temperatuur

AircoHeaters zijn ideaal voor woningruimtes die niet constant verwarmd moeten worden. Met een druk op de knop van uw afstandsbediening kan u snel de kamer op de gewenste temperatuur brengen. Sommige units zijn voorzien van een Power Boost functie waarmee de warmtepomp nog sneller verwarmt of koelt.

Handige bediening

AircoHeaters zijn makkelijk te bedienen met een wandbediening en/of afstandsbediening en zelfs met uw smartphone. Ook volledige domotica-integratie is mogelijk. Een aantal AircoHeater modellen beschikken over handige functies die uw comfort nog verhogen.

  • De10°C functie laat de temperatuur in huis nooit onder de 10°C kan zakken. Zo kan u in de winter met een gerust hart een weekje naar de zon, zonder risico op bevroren leidingen.
  • De Eco Sensor detecteert of er iemand in de kamer aanwezig is. Indien dat niet zo is, dan schakelt de AircoHeater automatisch een graadje lager.
  • De Power Boost functie brengt de ruimte in geen tijd op de gevraagde temperatuur.
  • Met weekprogramma zet u de temperatuur in huis helemaal naar uw hand.

Geen geluidshinder

Fujitsu warmtepomp buitenunits behoren tot de stilste op de markt. Met de afstandsbediening van sommige AircoHeaters kunt u bovendien het geluidsniveau van de buitenunit op stille modus zetten, waardoor deze 3dB minder geluid
produceert.
Ook AircoHeater binnenunits presteren in stilte dankzij de Fujitsu ‘airflow’ techniek. Alle modellen zijn bovendien uitgerust met een ‘low noise’ modus waardoor het geluid tot een amper waarneembare 21dB(A) wordt teruggebracht.

Gezonde lucht

Comfort betekent ook gezonde lucht. AircoHeaters bevatten filters die afrekenen met fijn stof, sigarettenrook, schimmels en onaangename geurtjes.

Optimale luchtverspreiding

Fujitsu AircoHeaters beschikken over een efficiënt luchtverdeelmachanisme dat zich aanpast aan de koel- en verwarmingsmodus. Zo geniet u altijd van een behaaglijke comfortzone in huis, zonder tocht te ervaren. Sommige modellen beschikken bovendien over een ‘swing’ functie waardoor een nog efficiëntere luchtverspreiding ontstaat.

Makkelijk onderhoud

AircoHeater units zijn makkelijk in onderhoud dankzij het verwijderbare bodem- of frontpaneel en de afwasbare onderdelen. Een Waterstage lucht/water warmtepomp heeft bijna geen onderhoud nodig.