menu Heating. Cooling. Caring.

Warm tapwater uit de lucht en de zon

Ook douchen kan energiezuinig

Met de Fujitsu Waterstage lucht/water warmtepomp bieden wij een compleet en duurzaam verwarmingssysteem voor vloer- of radiatorverwarming. Door toevoeging van een isothermische boiler kan u ook heerlijk en energiezuinig baden en douchen in water tot 55°C en meer.
Dankzij de combinatie van een massieve isolatie, de tank in corrosiebestendig RVS en een super efficiënte warmtewisselaar, is het energieverbruik zeer laag.

Warmtepomp en zonneboiler, de groene synergie

Wilt u het allerhoogste rendement, kies dan voor een Waterstage warmtepomp in combinatie met een Sunstage zonthermisch systeem. Zo geniet u ca. 220 dagen per jaar van gratis verwarmd water uit zonne-energie, en neemt de energiezuinige warmtepomp de rest van de tijd voor zijn rekening. Met dit combinatiesysteem kunt u maar liefst 80% besparen op uw energieverbruik voor sanitair warm water.

Boiler met ingebouwde warmtepomp

Zoekt u een eenvoudige ‘stand-alone’ oplossing voor energiebesparing op uw tapwater, dan is een Sanistage warmtepompboiler ideaal. Hiermee kunt u het hele jaar door van sanitair warm water genieten met een hoger rendement dan iedere HR-ketel. Een Sanistage warmtepompboiler levert ruim driemaal meer
energie dan hij verbruikt én verbruikt 60 tot 70% minder elektriciteit dan een conventionele boiler!

Sanistage boilers zijn perfect complementair met de lucht/lucht en lucht/water warmtepompen van Fujitsu, maar ook met een aardgas cv-systeem.

Bovendien zijn Sanistage warmtepompboilers voorzien van een aansluiting voor een zonnecollector zoals Sunstage, zodat u ca. ¾ van het jaar verwarmt met gratis zonne-energie.

Lees meer over de Waterstage lucht/water warmtepompen

Lees meer over het Sunstage zonthermisch systeem

Lees meer over de Sanistage warmtepompboilers