menu Heating. Cooling. Caring.

ToolsLive Heat Pump

Hier kunt u de energieprestaties volgen van onze lucht/water warmtepompen en zonneboilers in 14 woningen en vergelijken met een HR-gasketel in 2 andere huizen.

Lees meer


Enmosy

Enmosy is een energiemonitoringsysteem dat de efficiƫntie van hernieuwbare energie-installaties zoals warmtepompen, zonneboilers, ventilatiesystemen en pv-panelen op de voet volgt. U kunt de energieprestaties in detail volgen met uw smartphone.

Lees meer


Heat Pump Configurator

De HPC is een super handige software tool om het bestaande afgiftesysteem van een woning te evalueren en de koel- en warmtelast te berekenen voor de verschillende ruimtes.

Lees meer


Heat System Test

Met de Heat System Test kunt u vrij eenvoudig nagaan of het interessant is om uw oude cv-ketel te vervangen door een Fujitsu lucht/water warmtepomp.

Lees meer


Energiecalculator

Met de online Energiecalculator kunt u snel en makkelijk berekenen wat ongeveer uw winst is als u met een Fujitsu lucht/lucht of lucht/water warmtepomp verwarmt i.p.v. een oude bestaande gasketel of een nieuwe HR-ketel.

Lees meer


MultiSelector app

Met deze MultiSelector tool kunt u eenvoudig en snel binnenunits selecteren en combineren. De MultiSelector toont u meteen op uw smartphone of tablet of de gekozen selectie binnen het maximum koel- en verwarmingsvermogen valt.

Lees meer


Energiemonitor

Op de website www.GreenIgloo.nl kunt u de energieprestaties van ons eigen energiezuinige kantoorpand in Veenendaal op de voet volgen met de online Energiemonitor. Deze toont heel duidelijk het dagelijkse energieverbruik en de de elektriciteit die onze zonnepanelen opbrengen.

Lees meer


Mobile Technician app

Deze gratis Fujitsu app is speciaal gemaakt voor airco- en warmtepompinstallateurs en servicetechnici. Controleer eenvoudig met je smartphone de status van het toestel op basis van foutcodes en trouble shooting. met ondermeer een Error Code Check, Trouble shooting en Sensor check!

Lees meer